ساخت حلقه (Loop)، با for ، در پایتون (Python)
زمانی که می گوییم یک حلقه ساخته ایم، منظورمان این است که یک سری کد (یک خط کد یا هر تعداد خط کد) به صورت حلقه وار (تکرار) اجرا خواهند شد (البته مقدار یک متغیر در هر بار اجرای آنها، متفاوت خواهد بود). هر بار اجرای کدهای حلقه را یک ((گام)) از حلقه می نامیم. در هنگام اجرای حلقه وار کدهای حلقه، یک متغیر داریم که آن را ((متغیر حلقه)) می نامیم و این متغیر، در هر گام از اجرای حلقه، مقدار متفاوتی خواهد داشت.
در پایتون (Python)، برای ساخت حلقه با استفاده از for ، ابتدا یک فهرست (List) می سازیم و سپس بر اساس عناصر ذخیره شده در آن فهرست (List)، گام های حلقه اجرا خواهند شد.
به مثال زیر توجه کنید :
کد پایتون زیر را ببینید :
با استفاده از for ، یک حلقه ساخته ایم. متغیر حلقه دارای نام num می باشد و مقادیر آن از فهرست (لیست) numbers خوانده می شود (این موضوع را با کد for num in numbers: تعیین کرده ایم). یعنی متغیر num در حلقه، در گام اول برابر 4 ، در گام دوم برابر 5 ، در گام سوم برابر 6 و در گام چهارم برابر 7 می باشد.
نتیجه :
نتیجه :
در کد زیر، مقدار متغیر حلقه، هر بار برابر یکی از حرف های کلمه kelidestan می باشد :
نتیجه :
برای تکرار کدهای حلقه بر اساس عناصر ذخیره شده در یک فهرست (لیست) (List)، روش دیگری نیز وجود دارد که آن را در مثال زیر به کار برده ایم :
نتیجه :
- فهرست مباحث
- 1 معرفی زبان برنامه نویسی پایتون (Python)
- 2 نصب پایتون (Python)
- 3 نصب PyCharm (یک محیط برنامه نویسی برای Python) و ساخت یک پروژه پایتون (Python) در آن
- 4 معرفی عملگرهای کار با اعداد و بحث در مورد اولویت های آنها، در پایتون (Python)
- 5 تعریف متغیرها (Variables)، در پایتون (Python)
- 6 وارد کردن (import) کتابخانه ها (libraries) (یا در واقع Module ها) برای استفاده از توابع (functions)، کلاس ها (classes) و روش های (methods) تعریف شده در آنها، در پایتون (Python)
- 7 دانلود و نصب یک ماژول (Module) پایتون (Python)، توسط نرم افزار PyCharm
- 8 نوشتن توضیحات (comments)، در پایتون (Python)
- 9 اجرای کدهای موجود در یک فایل پایتون (با پسوند py) دیگر، در بین کدهای فایل پایتون فعلی، با وارد (import) کردن آن، در پایتون (Python)
- 10 تعریف یک تابع (Function) جدید، در پایتون (Python)
- 11 ساخت فهرست ها (لیست ها) (List)، در پایتون (Python)
- 12 چندتایی ها (Tuple)، در پایتون (Python)
- 13 دیکشنری ها (dictionary)، در پایتون (Python)
- 14 مجموعه ها (Set)، در پایتون (Python)
- 15 چک کردن عبارت های شرطی (Condition Statement) (اجرای دستورات شرطی)، با if و else و elif ، در پایتون (Python)
- 16 ساخت حلقه (Loop)، با for ، در پایتون (Python)
- 17 ساخت حلقه (Loop)، با while ، در پایتون (Python)
- 18 نصب نسخه های مختلف پایتون (python) به صورت همزمان و انتخاب هر یک از آنها برای اجرای کدهای پایتون (به عنوان مفسر - Interpreter)، در نرم افزار PyCharm
- 19 تغییر نسخه پایتون (python) به کار رفته به عنوان مفسر (Interpreter) در یک پروژه پایتون، در نرم افزار PyCharm ، بعد از ساخت پروژه پایتون
-
نکته : این فهرست مباحث، صرفا منتخبی از کلیدهای آموزشی این موضوع است (که خواندن متوالی آنها توصیه می شود) و برای دیدن کلیدهای آموزشی بیشتر از این موضوع، می توانید بر روی دسته بندی های ستون سمت راست کلیک نمایید.
مرسی. لطفا اگر آموزش کار با داده های جغرافیایی با پایتون می شناسید معرفی کنید...