ثابت ها (constants)، در PHP
قبلا با متغیرها در PHP آشنا شدیم و گفتیم که با تعریف متغیرها می توانیم مقادیر مورد نظرمان را در آنها تعریف کنیم تا در صورت نیاز تنها با استفاده از نام آن متغیرها، به مقادیر مورد نظرمان دسترسی داشته باشیم. می توان مقدار ذخیره شده در متغیر را هر زمان که بخواهیم تغییر دهیم، اما ممکن است بخواهیم در PHP یک مقدار را به گونه ای تعریف کنیم که دیگر امکان تغییر دادن آن نباشد و همیشه آن مقدار ثابت بماند. در این گونه موارد باید از ثابت ها (constants) استفاده کنیم. قبلا گفتیم که برای تعریف متغیرها در PHP باید از علامت $ استفاده کنیم اما برای تعریف ثابت ها (constants) از تابع define استفاده می شود. تاکنون نحوه استفاده از توابع را در PHP شرح نداده ایم، اما استفاده از این تابع برای تعریف ثابت ها (constants)، کمی شما را با این مبحث آشنا خواهد کرد.
به مثال زیر توجه کنید :
نتیجه :
نام PI_NUMBER ، نام انتخاب شده برای ثابت مورد نظر و عدد 3.14 مقدار انتخاب شده برای آن ثابت می باشد. این مقادیر را باید درون پرانتز تابع define و در میان دو علامت " بنویسیم. همان طور که در مثال بالا مشاهده کردید، برخلاف متغیرها، برای ارجاع به ثابت ها (constants) نیازی به استفاده از علامت $ نمی باشد و تنها باید نام ثابت (constant) را بنویسید.
معمولا نام ثابت ها (constants) را با حروف بزرگ می نویسند. البته اجباری برای استفاده از حروف بزرگ نیست اما این یک قرارداد بین برنامه نویس های PHP می باشد و بهتر است که شما نیز مطابق این قرارداد عمل کنید.
- فهرست مباحث
- 1 معرفی زبان PHP
- 2 معرفی نرم افزار Wamp Server
- 3 شروع کدنویسی PHP
- 4 نوشتن توضیحات در میان کدهای PHP
- 5 متغیرها، در PHP
- 6 ثابت ها (constants)، در PHP
- 7 اجرای دستورات شرطی، با دستور if ، در PHP
- 8 اجرای دستورات شرطی، با دستور switch ، در PHP
- 9 ساخت حلقه (Loop)، با for ، در PHP
- 10 ساخت حلقه (Loop)، با while ، در PHP
- 11 ساخت حلقه (Loop)، با do ... while ، در PHP
- 12 توابع (Function)، در PHP
- 13 آرایه ها (Array)، در PHP
- 14 عملگرهای حساب (Arithmetic Operators) (عملگرهای ریاضی)، در PHP
- 15 عملگرهای تندنویسی، در PHP
- 16 دانلود راهنماهای موجود در وب سایت php.net و نوشته های کاربران در آنها، به صورت کامل و ارائه شده به صورت یک فایل (با پسوند chm و قابل اجرا بدون نیاز به هیچ برنامه خاصی) از خود وب سایت php.net ، برای خواندن آنها به صورت آفلاین (Offline) ، در PHP
-
نکته : این فهرست مباحث، صرفا منتخبی از کلیدهای آموزشی این موضوع است (که خواندن متوالی آنها توصیه می شود) و برای دیدن کلیدهای آموزشی بیشتر از این موضوع، می توانید بر روی دسته بندی های ستون سمت راست کلیک نمایید.