درج یک ردیف (Row) جدید در جدول (Table)، با INSERT INTO ، در SQL
فرض کنید یک جدول (Table) با نام kelidestan_table داریم که دارای 3 ستون (Column) با نام های زیر می باشد :
که دو ستون column_1 و column_2 از نوع INT (ذخیره عدد) بوده و ستون column_3 از نوع VARCHAR (ذخیره متن) است.
اکنون فرض کنید قصد داریم که یک ردیف (Row) جدید در این جدول (Table) قرار دهیم که در آن، تنها یک مقدار برای ستون column_1 تعیین شده است (مقداری برای ستون های column_2 و column_3 مشخص نمی کنیم).
برای این منظور، query زیر را اجرا می کنیم :
که در آن، مقدار 111 برای ستون column_1 قرار داده می شود.
حال همین مورد را برای ستون column_3 تکرار می کنیم که چون نوع آن برابر VARCHAR (ذخیره متن) می باشد، باید علامتهای ' را در ابتدا و انتهای مقدار تعیین شده برای آن، بنویسیم، در غیر این صورت، هنگام اجرای query ، با خطا روبرو می شویم :
که در آن، مقدار ali برای ستون column_3 قرار داده می شود.
هنگام قرار دادن یک ردیف (Row) جدید در جدول (Table)، اگر برای برخی ستون ها (Column)، مقداری مشخص نکنیم، آنها در ردیفی (Row) که در جدول (Table) درج می شوند، بدون مقدار خواهند بود، مگر اینکه در تعریف آن ستون ها (Column)، مقدار پیش فرض (Default) برای آنها در نظر گرفته شده باشد.
تعیین مقدار پیش فرض (Default) برای یک ستون (Column)، باعث می شود که اگر در هنگام درج یک ردیف (Row) جدید در جدول (Table)، مقداری برای آن ستون (Column) تعیین نشده باشد، آنگاه مقدار پیش فرض (Default) تعیین شده برای آن ستون (Column)، در آن ردیف (Row) قرار می گیرد (ستون بدون مقدار نخواهد بود).
البته دقت کنید که بعد از درج یک ردیف (Row) و قرار گرفتن مقدار پیش فرض (Default) یک ستون در آن ردیف، اگر تعریف ستون (Column) مورد نظر را تغییر داده و مقدار پیش فرض (Default) مشخص شده برای آن را تغییر بدهیم، تاثیری بر روی ردیف هایی که قبل از آن، در جدول قرار گرفته اند، نخواهد داشت (همان مقدار پیش فرض قدیمی در آنها وجود خواهد داشت) و تاثیر آن تنها بر روی ردیف هایی (Row) است که از این به بعد در جدول درج می شوند.
اکنون فرض کنید که قصد داریم یک ردیف (Row) جدید در جدول (Table) قرار دهیم که در آن، 3 مقدار برای 3 ستون (Column) جدول (Table) مشخص کرده ایم.
برای این منظور، query زیر را می نویسیم :
که در آن، مقدار 111 برای ستون column_1 و مقدار 222 برای ستون column_2 و مقدار ali برای ستون column_3 قرار داده می شود.
به علامت , قرار گرفته در بین نام ستون ها (Column) و مقدار در نظر گرفته شده برای آنها، توجه کنید.
همچنین قرار دادن علامت ' در ابتدا و انتهای مقادیر مربوط به ستون های از نوع VARCHAR (ذخیره متن) را فراموش نکنید.
- فهرست مباحث
- 1 معرفی زبان SQL برای کار با پایگاه های داده (Database)
- 2 اجرای دستورات (query های) SQL ، با استفاده از phpMyAdmin موجود در نرم افزار شبیه ساز سرور (Server) نصب شده بر روی کامپیوتر شخصی
- 3 آشنایی با مفاهیم پایگاه داده (Database)، جدول (Table)، ستون (Column) و ردیف (Row) و نکاتی در مورد طراحی آنها، در SQL
- 4 ساخت یک پایگاه داده (Database) جدید، با استفاده از CREATE DATABASE ، در SQL
- 5 کاربرد علامت ` (کاراکتر Backtick)، در SQL
- 6 قواعد اولیه نوشتن query ها، در SQL
- 7 حذف یک پایگاه داده (Database)، با استفاده از DROP DATABASE ، در SQL
- 8 ساخت یک جدول (Table) جدید، با CREATE TABLE ، در SQL
- 9 حذف کردن یک جدول (Table)، با عبارت DROP TABLE ، در SQL
- 10 درج یک ردیف (Row) جدید در جدول (Table)، با INSERT INTO ، در SQL
- 11 خواندن تمام ردیف های (Row) یک جدول (Table)، با SELECT * FROM ، در SQL
- 12 خواندن ردیف هایی (Row) از یک جدول (Table)، بر اساس شرطی بر مبنای مقدار یک یا چند ستون (Column)، با SELECT ... FROM ... WHERE ، در SQL
-
نکته : این فهرست مباحث، صرفا منتخبی از کلیدهای آموزشی این موضوع است (که خواندن متوالی آنها توصیه می شود) و برای دیدن کلیدهای آموزشی بیشتر از این موضوع، می توانید بر روی دسته بندی های ستون سمت راست کلیک نمایید.