مباحث اولیه، در زبان برنامه نویسی R
- معرفی زبان برنامه نویسی R
- نصب یک نسخه از زبان برنامه نویسی R (محیط کدنویسی و اجرای زبان برنامه نویسی R (محیط R-GUI))، در ویندوز (Windows)
- چاپ یک متن در خروجی، با تابع print ، در زبان برنامه نویسی R
- رشته ها (متن ها - String)، در زبان برنامه نویسی R
- ذخیره نتایج کدهای اجرا شده در محیط R-GUI (ذخیره workspace) به صورت یک فایل با پسوند RData ، در زبان برنامه نویسی R
- مشاهده تاریخچه (History) دستورات اجرا شده در محیط R-GUI ، با تابع history ، در زبان برنامه نویسی R
- ساخت یک Script جدید برای نوشتن چندین خط کد و ذخیره آنها به صورت یک فایل R و سپس اجرای آنها، در محیط R-GUI ، در زبان برنامه نویسی R
- نصب نرم افزار RStudio (نسخه 1.2.5019 Desktop) به عنوان یک محیط کدنویسی برای زبان برنامه نویسی R
- ساخت یک Script جدید برای نوشتن چندین خط کد و ذخیره آنها به صورت یک فایل R و سپس اجرای آنها، در نرم افزار RStudio (نسخه 1.2.5019 Desktop)، در زبان برنامه نویسی R
- نوشتن توضیحات (Comment)، در زبان برنامه نویسی R
- متغیرها (Variable)، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- چاپ مقدار یک متغیر (Variable) در خروجی، با تنها نوشتن نام آن متغیر (Variable) در یک خط از کدها، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- چاپ مقدار یک متغیر (Variable) در خروجی، با تابع print ، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- روش های مختلف تعریف متغیرها (Variable) (علامت = یا علامت های -> یا علامت های <- یا تابع assign)، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- حساس بودن به بزرگ یا کوچک بودن حروف، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- متغیرهای (Variable) از نوع عددی (Numeric) (مثل مقدار 16)، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- متغیرهای (Variable) از نوع کاراکتر (Character) (رشته - String) (مثل مقدار "kelidestan.com")، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- متغیرهای (Variable) از نوع منطقی (Logical) (مقدارهای TRUE و FALSE)، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- عملگرهای حساب (Arithmetic Operators) (عملگرهای ریاضی) (عملگرهای + و - و * و / و ^ و **)، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- عملگرهای مقایسه ای (Comparison Operators) (عملگرهای نسبی - Relational Operators) (عملگرهای == و =! و > و < و => و =<)، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- مشاهده راهنمای (Help) مربوط به یک تابع (Function)، با نوشتن علامت ? قبل از نام تابع (Function)، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- مشاهده راهنمای (Help) مربوط به یک تابع (Function)، با تابع help ، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- مشاهده فهرست پکیج های (Package) موجود (که در کامپیوتر ما وجود دارند)، با تابع library ، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- مشاهده فهرست پکیج های (Package) بارگذاری شده (Loaded)، با تابع search ، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- دانلود و نصب (Install) و بارگذاری (Load) یک پکیج (Package) جدید، با توابع install.packages و require ، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- نمایش فهرست مجموعه های اطلاعات (Dataset) موجود مربوط به پکیج های (Package) نصب شده، با تابع data ، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- بارگذاری (Load) یک مجموعه اطلاعات (Dataset)، با تابع data ، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- نمایش فهرست متغیرهای (Variable) موجود در یک مجموعه اطلاعات (Dataset) بارگذاری شده (Loaded) و همچنین اطلاعاتی در مورد آنها، با تابع summary ، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)
- بردارها (Vector) (برای ذخیره چند مقدار (چند شیء) به صورت همزمان)، بر اساس تابع c ، در زبان برنامه نویسی R (نسخه 3.4.2)