متغیرها (Variable)، در متلب (MATLAB)
- انواع (Type) متغیرها (Variable)، در متلب (MATLAB)
- نمایش فهرست همه متغیرهای (Variable) تعریف شده در Workspace فعلی، با دستور whos ، در متلب (MATLAB)
- حذف کردن همه متغیرهای (Variable) تعریف شده در Workspace فعلی، با دستور clearvars ، در متلب (MATLAB)
- حذف کردن یک یا چند متغیر (Variable) تعریف شده در Workspace فعلی، با دستور clearvars ، در متلب (MATLAB)
- باز کردن یک متغیر (Variable) در ویرایشگر متغیرها (Variables Editor) (و یا در یک ویرایشگر متناسب با آن نوع متغیر) (امکان ویرایش گرافیکی - Graphical Editing)، با دستور openvar ، در متلب (MATLAB)
- Save و load کردن متغیرها، در متلب (MATLAB)
- تشخیص نوع (Type) متغیرها (Variable)، با دستور class ، در متلب (MATLAB)
- تشخیص از یک نوع (Type) خاص بودن یک متغیر (Variable)، با دستور isa ، در متلب (MATLAB)
- تبدیل نوع (Type) یک متغیر (Variable) به یک نوع (Type) خاص، با دستور cast ، در متلب (MATLAB)
- تعریف تعداد زیادی متغیر (Variable) جدید، درون یک حلقه for ، با دستور eval ، در متلب (MATLAB)
- قرار دادن مقادیر یکسان در چند متغیر (Variable) مختلف به صورت همزمان (چند متغیر را برابر یک یا چند متغیر دیگر قرار دادن)، با دستور deal ، در متلب (MATLAB)
- تشخیص اینکه آیا یک عبارت خاص می تواند یک نام صحیح برای تعریف متغیر (Variable) باشد یا خیر (بر اساس قواعد انتخاب نام برای تعریف متغیرها)، با دستور isvarname ، در متلب (MATLAB)
کلیدهای مرتبط از دسته بندی های دیگر، با اولویت بالا
- نمایش مقدار متغیر بدون نام متغیر، با دستور disp ، در متلب (MATLAB)
- تعریف متغیرها به صورت سمبلیک (Symbolic)، در متلب (MATLAB)
- نمایش پنجره Workspace (برای مشاهده مقدار متغیرهای تعریف شده و یا تغییر دادن مقدار آنها)، با دستور workspace ، در متلب (MATLAB)
- نمایش اطلاعاتی در مورد متغیر (Variable) در خروجی، مثل نام، اندازه، نوع و مقادیر ذخیره شده در متغیر (Variable)، با دستور datatipinfo ، در متلب (MATLAB)
- تبدیل یک آرایه سلولی (cell array) به آرایه عددی (numeric array)، با دستور cell2mat ، در متلب (MATLAB)
- دادن مقدار به متغیرها از طریق کیبورد، با دستور input ، در متلب (MATLAB)
- Save و load کردن متغیرها، در متلب (MATLAB)