آموزش ASP.NET Core MVC
دسته بندی ( ۳ آموزش )
نمایش دسته بندی ها (۳ آموزش)
مباحث اولیه، در ASP.NET Core MVC
مباحث اولیه، در ASP.NET Core MVC 3

معرفی ASP.NET Core MVC برای طراحی وب سایت (اپلیکیشن وب - Web App)

ASP.NET Core MVC ، یک چارچوب (Framework) برای ASP.NET Core می باشد.

خود ASP.NET Core ، چارچوبی (Framework) است که برای طراحی اپلیکیشن های (Application) اینترنتی (Internet-connected)، مبتنی بر ابر (cloud-based) و مدرن، به کار می رود (طراحی وب سایت - اپلیکیشن وب - web app).

ASP.NET Core بر اساس بازطراحی ASP.NET 4.x به وجود آمده است (با توجه به اینکه افراد زیادی از ASP.NET 4.x برای طراحی وب سایت ها (اپلیکیشن وب - web app) استفاده می کردند) و نسبت به ASP.NET 4.x ، ساختار آن ارتقا یافته و بهتر شده است (به عنوان جایگزینی برای ASP.NET).

ASP.NET ، یک چارچوب وب (Web Framework) است که برای ساخت وب سایت ها (Website) و اپلیکیشن های وب (Web Application) به کار می رود و از HTML و CSS و JavaScript برای ساخت آنها استفاده می کند (همچنین برای ساخت Web API ها و Web Socket ها به کار می رود).

ASP.NET که از چارچوب .NET استفاده کرده بود، به عنوان جایگزین ASP به وجود آمد.

ASP یک محیط اسکریپت نویسی سمت سرور (server-side) می باشد که برای طراحی وب سایت دارای صفحات دینامیک (Dynamic) به کار می رود، اما همان طور که شرح دادیم، امروزه جایگزین هایی برای آن مطرح شده است.

بنابراین برای ایجاد ASP.NET Core MVC ، روند تکاملی زیر صورت گرفته است :

ASP.NET Core MVC یک چارچوب (Framework) برای طراحی وب سایت (اپلیکیشن وب - web app) و همچنین API ها، بر اساس الگوی طراحی Model-View-Controller می باشد (MVC مخفف Model-View-Controller است).

الگوی طراحی Model-View-Controller ، اپلیکیشنی (Application) که طراحی می شود را به 3 قسمت Model و View و Controller تقسیم می کند و بنابراین با جداسازی این موارد از یکدیگر (با توجه به کاربرد جداگانه آنها)، از پیچیدگی های زیاد، جلوگیری می گردد و برنامه نویس می تواند به شکل منظم تر و راحت تری، اپلیکیشن (Application) مورد نظر خود را طراحی نماید :

معرفی ASP.NET Core MVC برای طراحی وب سایت (اپلیکیشن وب - Web App)

بر اساس الگوی طراحی Model-View-Controller ، درخواست های کاربر به Controller ارجاع داده می شود و بر اساس Controller ، به کاربر امکان کار با Model را می دهد و عملیات های مورد نظر کاربر را انجام می دهد. Controller از View برای نمایش نتایج به کاربر، استفاده می کند و اطلاعات مورد نیاز برای Model را در View نمایش می دهد.

البته این موارد را باید در عمل درک کنید و اگر معنی پاراگراف قبل را به خوبی متوجه نمی شوید، هنگامی که با کدنویسی، درگیر این موارد شوید، بهتر این مفاهیم را درک خواهید کرد و قصد ما این بود که تنها یک دید اولیه به شما داده باشیم و مسلما شرح این مفاهیم، با نمایش و توضیح ساختار کدهای اپلیکیشن (Application)، دید کامل تری به شما خواهد داد.

نویسنده علیرضا گلمکانی
شماره کلید 26342
گزینه ها
به اشتراک گذاری (Share) در شبکه های اجتماعی
نظرات 0 0 0

ارسال نظر جدید (بدون نیاز به عضو بودن در وب سایت)

جستجو در کلیدستان، توسط گوگل

جستجو در عنوان کلیدها

دسترسی سریع

کلید
×

شماره کلید


دسته بندی
×

شماره دسته کلید


جستجو
×

جستجو