آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

قبل از شروع نصب ویندوز (Windows)، مواردی وجود دارد که باید بررسی کنید :

1- عدم وجود اطلاعات مهم در ویندوز (Windows) قبلی :

شما باید تصمیم بگیرید که می خواهید ویندوز قبلی خود را نگه دارید یا خیر، اگر قصد نگه داشتن آن را دارید، باید ویندوز جدید در یک درایو (Drive) دیگر نصب شود، اما اگر قصد حذف ویندوز قبلی را دارید، در یکی از مراحل نصب، درایو حاوی ویندوز قبلی را فرمت (format) می کنیم و ویندوز جدید را هم در همان درایو نصب خواهیم کرد.

در این آموزش از نصب ویندوز (Windows)، فرض ما بر این است که می خواهیم ویندوز (Windows) جدید را دقیقا بر روی درایو شامل ویندوز (Windows) قبلی نصب کنیم (البته اگر ویندوزی قبلا نصب بوده)، بنابراین ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که اطلاعات مهمی در ویندوز قبلی وجود نداشته باشد. زیرا ما در یکی از مراحل نصب، درایو حاوی ویندوز قبلی را فرمت (format) می کنیم تا کلیه اطلاعات آن پاک شود (البته گزینه هایی هم برای نگهداری فایل های ویندوز قبلی وجود دارد که ما از آنها استفاده نمی کنیم).

نکته

بد نیست که کلیه اطلاعات مهم خود در هارد (Hard) کامپیوتر را بر روی یک هارد (Hard) قابل حمل، کپی کنید (حتی اگر بر روی درایوی غیر از درایو مربوط به ویندوز قبلی می باشند).

نکته

هنگام نصب ویندوز جدید، در مرحله فرمت (format) کردن درایو (Drive) شامل ویندوز قبلی، مراقب باشید که درایو دیگری که شامل اطلاعات مهم برای شما است را فرمت نکنید (بد نیست که فهرست درایوها و حجم کل آنها و حجم فضای خالی آنها را بر روی یک کاغذ یادداشت کنید که هنگامی که در اواسط نصب ویندوز، فهرست درایوها نمایش داده می شود، بتوانید درایو حاوی ویندوز را به راحتی تشخیص دهید، زیرا ممکن است که نام آنها به صورت C و D و E و ... نمایش داده نشود).

2- داشتن درایورهای (Driver) مربوط به سخت افزارهای کامپیوتر :

بعد از نصب ویندوز، به صورت خودکار، برخی از سخت افزارها را شناسایی می کند، اما معمولا ممکن است که یک یا چند سخت افزار، به درستی شناسایی نشوند و بنابراین بعد از نصب ویندوز، نیاز به نصب درایور (Driver) برای آنها می باشد، در غیر این صورت، به درستی عمل نمی کنند.

بنابراین اگر شما اکنون یک ویندوز بر روی کامپیوتر خود دارید که در آن، تمامی سخت افزار ها شناسایی شده و به درستی کار می کنند، ممکن است بعد از پاک کردن این ویندوز و نصب ویندوز جدید، نیاز به درایور مربوط به برخی از سخت افزارها داشته باشید. بنابراین این مورد تذکر داده شد تا بدانید که قرار نیست به محض نصب ویندوز، همه چیز درست کار کند و باید خود را برای مرحله یافتن درایور برای سخت افزار ها و نصب آنها نیز آماده کنید.

البته نرم افزارهایی وجود دارند که شامل مجموعه ای از درایور هستند و با طی یک سری مراحل، درایورهای مربوط به سخت افزارهای شناسایی نشده را نصب می کنند، اما آنها نیز ممکن است 100 درصد سخت افزارها را شناسایی نکنند.

در این آموزش، ما در مورد نصب درایور برای سخت افزارها، تنها یک راهنمایی کوچک در مورد Device Manager و مشاهده سخت افزارها و درایور مرتبط با آنها، خواهیم کرد و با توجه به روش های مختلف برای نصب درایورها (Driver)، این مورد را به عهده خود کاربر می گذاریم که درایورهای (Driver) مربوط به سخت افزارها را تهیه و نصب کند (با هر روشی).

3- داشتن فایل های نصب ویندوز جدید بر روی یک فلش (flash) یا cd یا dvd :

شما باید فایل های نصب ویندوز جدید را بر روی یک فلش (flash) یا cd یا dvd داشته باشید. بنابراین هنگام روشن کردن کامپیوتر، محیط مربوط به نصب ویندوز جدید را از آن اجرا خواهیم کرد.

بنده شخصا فلش (flash) را ترجیح می دهم و در این آموزش نیز از فلش (flash) برای نصب ویندوز استفاده خواهم کرد.

در کلید شماره 26524 ، چگونگی ساخت فلش (USB flash drive) با قابلیت بوت (Boot) شدن (Bootable) برای نصب ویندوز (Windows)، با نرم افزار Rufus را شرح داده ایم.

نکته

در ادامه همین کلید آموزشی، نکاتی را در مورد تنظیمات boot کردن از فلش (flash) بیان کرده ایم، اما اگر پس از بررسی و رعایت آنها، باز هم شاهد boot شدن فلش (flash) مورد نظرتان نبودید، توصیه می شود کلید شماره 26528 را بخوانید که در آن، ((علت های رایج مربوط به بوت (Boot) نشدن فلشی (USB flash drive) که آن را برای بوت (Boot) شدن (Bootable) به منظور نصب ویندوز (Windows) طراحی کرده ایم))، ذکر شده است.

4- تنظیم بودن گزینه های مربوط به boot کردن از فلش (flash) یا درایو نوری (cd یا dvd) :

منظور از boot کردن، این است که بعد از روشن کردن کامپیوتر، بدون اینکه وارد یکی از سیستم عامل های نصب بر روی کامپیوتر شویم، یک برنامه را از یک دستگاه (مثل فلش (flash) یا درایو نوری (cd یا dvd))، اجرا نماییم (دقت شود که در کل، خود اجرای سیستم عامل نصب بر روی کامپیوتر هم boot کردن است، اما ما این بار می خواهیم boot کردن از یک وسیله شامل فایل های نصب ویندوز جدید باشد). برای این کار، باید قبلا گزینه هایی در تنظیمات اصلی کامپیوتر (تنظیمات BIOS)، تعیین کرده باشند که ما از چه دستگاه هایی (Device) می توانیم boot کنیم.

البته بنده توصیه می کنم که فعلا به سراغ تنظیمات اصلی کامپیوتر (تنظیمات BIOS) نروید و ابتدا ببینید که وسیله (Device) مورد نظر شما در فهرستی از دستگاه هایی (Device) که از آنها می توانیم Boot کنیم (برنامه اجرا کنیم)، نمایش داده می شود یا خیر، سپس اگر نمایش داده نشد، آنگاه بر اساس توضیحاتی که در ادامه می دهیم، اقدام نمایید.

ما در ادامه این آموزش و در حین شرح مراحل نصب ویندوز، خواهیم گفت که چگونه می توانید فهرستی از دستگاه هایی (Device) که از آنها می توانیم Boot کنیم (برنامه اجرا کنیم)، را ببینید. بنابراین ابتدا مثلا dvd یا فلش (flash) حاوی فایل های نصب ویندوز جدید را در کامپیوتر قرار دهید و سپس بر اساس آن توضیحات، فهرست را مشاهده کنید و اگر مطمئن شدید که دستگاه (Device) در فهرست وجود ندارد، کلید شماره 26179 که در مورد فعال یا غیر فعال کردن یک وسیله (Device) برای Boot کردن از آن در ابتدای راه اندازی کامپیوتر می باشد را بخوانید.

دقت شود که مواردی نیز برای تغییر ترتیب وسایلی (Device) که برای Boot کردن در ابتدای راه اندازی کامپیوتر، بررسی می شوند، در تنظیمات اصلی کامپیوتر (تنظیمات BIOS) وجود دارد ( کلید شماره 26178 )، اما با توجه به اینکه ما در این آموزش، به سراغ گزینه مربوط به نمایش فهرستی از دستگاه هایی (Device) که از آنها می توانیم Boot کنیم (برنامه اجرا کنیم)، می رویم، با آن مورد سر و کار نخواهیم داشت (تذکر دادم که گیج نشوید). این ترتیب بررسی ( کلید شماره 26178 )، تنها مشخص می کند که کامپیوتر در ابتدای راه اندازی خود، به چه ترتیبی چک کند که در کدام دستگاه ها (Device)، برنامه ای برای اجرا (boot شدن) وجود دارد. مثلا اگر در ترتیب مورد نظر، تعیین شده باشد که درایو نوری (CD-ROM) قبل از هارد (Hard) خود کامپیوتر، بررسی شود، آنگاه هر بار که کامپیوتر را روشن می کنیم، ابتدا چک می کند که در درایو نوری، هیچ cd یا dvd نباشد و اگر وجود دارد، چنانچه دارای برنامه قابل boot شدن باشد، آن را اجرا می کند، اما اگر نباشد، آنگاه هارد (Hard) خود کامپیوتر را بررسی می کند (در اولویت بعدی) که چون سیستم عاملی (مثلا ویندوز) بر روی آن نصب است، سیستم عامل مورد نظر اجرا می شود. به هر حال، ما با این مورد، کاری نداریم.

باز هم تذکر می دهم که تا مجبور نشده اید، به سراغ تنظیمات اصلی کامپیوتر (تنظیمات BIOS) نروید و اگر رفتید، مراقب باشید که تنظیمات دیگر را دستکاری نکنید.

5- متصل بودن کابل برق به لپ تاپ

اگر از یک لپ تاپ استفاده می کنید، حتما در تمامی مراحل نصب ویندوز (Windows) جدید، کابل برق لپ تاپ به آن متصل باشد و هرگز آن را جدا نکنید (به باطری لپ تاپ ها نمی توان اعتماد کرد). در صورت قطع برق در اواسط نصب ویندوز، با مشکلاتی روبرو خواهید شد.

نکته

در حین مراحل نصب ویندوز (Windows) جدید، از خاموش کردن کامپیوتر توسط دکمه Power یا قطع کردن برق کامپیوتر، خودداری نمایید.

6- اتصال هدفن به کامپیوتر

معمولا افرادی که در محل اداری کار می کنند، صدای ویندوز خود را توسط تنظیمات ویندوز، کم کرده یا کاملا قطع می کنند. با توجه به نصب ویندوز جدید، توصیه می شود که این افراد، یک هدفن را به کامپیوتر متصل کنند، زیرا بعد از نصب ویندوز جدید، در یکی از مراحل، ویندوز با صدای بلندی شروع به کار می کند و ممکن است برای همکاران شما، مزاحمت ایجاد شود.

نصب ویندوز جدید :

فلش (flash) حاوی فایل های ویندوز (Windows) جدید را به کامپیوتر متصل کرده و کامپیوتر را روشن می کنیم.

هنگامی که ما کامپیوتر خود را روشن می کنیم، معمولا متنی نمایش داده می شود که به ما اعلام می کند که با فشار دادن کدام کلید می توانیم به قسمت منوی شروع (Startup Menu) برویم. یعنی منویی که در آن، گزینه های مختلفی مثل تنظیمات اصلی کامپیوتر (تنظیمات BIOS)، گزینه boot کردن و ... وجود دارد. اما اگر هیچ کلیدی را فشار ندهیم، به همان شکل عادی همیشگی، وارد سیستم عامل نصب بر روی کامپیوتر (ویندوز قبلی) خواهیم شد.

بنابراین هنگام روشن کردن کامپیوتر، دقت کنید و ببینید که کدام کلید از کیبورد را باید بزنید.

نکته

بنده مجبورم که با دوربین عکاسی از صفحه نمایش کامپیوتر عکس بگیرم، بنابراین ممکن است کیفیت عکس ها، خوب نباشد.

به عنوان مثال، در کامپیوتر بنده، متنی نمایش داده می شود که اعلام می کند باید کلید ESC را بزنیم (در همان طول مدت نمایش متن، باید کلید مورد نظر را بزنید) :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10
آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

بنابراین بنده کلید ESC از کیبورد را می زنم و منوی شروع (Startup Menu) نمایش داده می شود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

در این منو، باید گزینه مربوط به Boot کردن از وسایل (Device) را بیابید. مشاهده می کنید که گزینه Boot Device Options در بین گزینه ها وجود دارد. در کنار این گزینه، عبارت F9 نمایش داده شده، یعنی ما باید کلید F9 از کیبورد را بزنیم تا وارد این بخش شویم.

بنابراین Boot Manager نمایش داده می شود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

در این قسمت، فهرستی از دستگاه هایی (Device) که از آنها می توانیم Boot کنیم (برنامه اجرا کنیم)، نمایش داده شده اند.

بنده از یک فلش (flash) استفاده کرده ام که آن را با عنوان silicon-power شناسایی کرده است.

نکته

در صورت عدم شناسایی دستگاه (Device) شما، باید به تنظیمات اصلی کامپیوتر (تنظیمات BIOS) رفته و تنظیمات را تغییر دهید تا از آن نوع دستگاه (Device) را نیز در فهرست دستگاه های شناسایی شده برای boot کردن، نمایش دهد ( کلید شماره 26179 ).

بنابراین با کلیدهای جهت از کیبورد (کلیدهای رفتن به بالا و پایین)، حالت انتخاب را بر روی دستگاه مورد نظرمان (در این مثال، گزینه silicon-power) می بریم و سپس کلید enter از کیبورد را فشار می دهیم :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

متنی نمایش داده می شود که بیان می کند برای boot کردن از این USB ، یک کلید دلخواه از کیبورد را فشار دهید. بنابراین یک کلید دلخواه از کیبورد را فشار می دهیم. دقت شود که در طول نمایش این متن، باید سریعا یک کلید دلخواه را بزنیم و اگر طول بکشد و کلیدی فشار داده نشود، به صورت خودکار، وارد سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر (ویندوز قبلی) می شود و بنابراین مجبور می شویم که کامپیوتر را restart کنیم و دوباره مراحل را تکرار نماییم :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

با زدن یک کلید دلخواه، وارد برنامه نصب ویندوز جدید می شویم :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10
آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

بنده ممکن است در طول مراحل نصب ویندوز، برخی گزینه های پیش فرض را ترجیح بدهم، اما شما به دلخواه خود، گزینه های مورد نظر خود را انتخاب نمایید. در این مرحله، بنده گزینه های پیش فرض را تغییر نمی دهم و بر روی دکمه Next کلیک می کنیم تا به مرحله بعد برویم :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10
آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

بر روی دکمه Install Now کلیک می کنیم تا مرحله بعد نمایش داده شود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10
آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

در این مرحله، فهرستی از ویندوزهای مختلف برای نصب نمایش داده می شود، که باید یکی از آنها را انتخاب کنیم. بنده گزینه آخر را انتخاب می کنم :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

سپس بر روی دکمه Next کلیک می کنیم. صفحه زیر نمایش داده می شود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10
آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

در کنار گزینه I accept the license terms ، یک گزینه تیک زده و بعد بر روی دکمه Next کلیک می کنیم.

مرحله بعدی نمایش داده می شود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10
آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

در این مرحله، با توجه به اینکه قصد داریم تمامی اطلاعات مربوط به ویندوز (Windows) قبلی پاک شود، بر روی گزینه دوم، یعنی گزینه Custom: Install Windows only (advanced) ، کلیک می نماییم.

پنجره زیر نمایش داده می شود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10
آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

در این پنجره، فهرست درایو های (Drive) کامپیوتر را مشاهده می کنید. بنده درایوی که ویندوز قبلی بر روی آن نصب بوده را انتخاب کرده و بر روی گزینه format کلیک می کنم (زیرا می خواهم درایو مورد نظر را format کنم تا کلیه اطلاعات آن پاک شود). مراقب باشید که در این مرحله، درایو دیگری را به اشتباه فرمت (format) نکنید.

پیام زیر نمایش داده می شود و تذکر می دهد که با این کار، کلیه اطلاعات آن درایو (Drive)، پاک خواهد شد :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10
آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

بر روی دکمه OK کلیک می کنیم تا درایو مورد نظر، فرمت (format) شود. مشاهده می کنید که بعد از آن، حجم خالی درایو (Drive)، تقریبا به اندازه کل حجم درایو شده است :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

اکنون همان درایو (Drive) را به عنوان محل (درایو) نصب ویندوز (Windows) جدید، انتخاب کرده و بر روی دکمه Next کلیک می کنیم :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

عملیات نصب ویندوز (Windows) شروع می شود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10
آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

باید صبر کنید تا برخی عملیات های نصب، پایان یابد. مدت زمانی که طول می کشد، بستگی به سخت افزار کامپیوتر شما دارد و متغیر خواهد بود.

پس از پایان این عملیات ها، کامپیوتر restart می شود و منوی اصلی کامپیوتر (فهرست شامل سیستم عامل های نصب شده) نمایش داده می شود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

بر روی گزینه مربوط به ویندوز جدید که در حال نصب است (در اینجا، گزینه Windows 10)، کلیک کنید.

بنابراین ادامه مراحل نصب، طی خواهد شد :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

دوباره کامپیوتر restart می شود و این بار، گزینه مربوط به ویندوز قدیمی (که Windows 8.1 بود)، حذف شده است. بر روی گزینه مربوط به ویندوز جدید که در حال نصب است (در اینجا، گزینه Windows 10)، کلیک می کنیم :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10
آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

مراحل نصب ادامه می یابد :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

در مرحله بعدی، باید محل (Region) خود را مشخص کنید (من گزینه پیش فرض را انتخاب می کنم) :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

سپس بر روی دکمه Yes کلیک می کنیم.

در مرحله بعدی، باید کیبورد مورد نظر خود را مشخص کنید. در این مرحله، ما همان انگلیسی (US) را انتخاب می کنیم و فارسی (Persian) را هم در مراحل بعدی اضافه خواهیم کرد (فعلا US را انتخاب کنید) :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

بر روی دکمه Yes کلیک می کنیم.

اکنون سوال می پرسد که آیا می خواهید یک کیبورد دیگر را هم اضافه کنید. بنابراین بر روی Add Layout کلیک می کنیم (چون می خواهیم Persian را هم اضافه کنیم) :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

پنجره زیر نمایش داده می شود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

گزینه Persian (Iran) را انتخاب کرده و بر روی دکمه Next کلیک می نماییم :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

در مرحله بعدی، گزینه Persian را انتخاب کرده و بر روی دکمه Add Layout کلیک می نماییم :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

در این مرحله، گزینه های مربوط به اتصال به شبکه های Wireless (مودم های Wireless) نمایش داده می شود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

چون بعدا هم می توان این تنظیمات را انجام داد، فعلا بر روی گزینه Skip for now کلیک می نماییم.

در مرحله بعد، باید یک نام برای خود (به عنوان کاربر) انتخاب کنید :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10
آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

بنده نام kelidestan را انتخاب کردم و سپس بر روی دکمه Next کلیک می کنیم.

اکنون باید یک رمز عبور (password) نیز برای خود انتخاب نمایید که بدون آن، وارد شدن به ویندوز، امکان پذیر نخواهد بود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

رمز عبوری (password) دلخواه و البته غیر قابل حدس زدن را وارد کرده و بر روی دکمه Next کلیک می کنیم.

در مرحله بعد، دوباره باید آن رمز عبور (password) را وارد کرده و بر روی دکمه Next کلیک نماییم :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

اکنون باید یک عبارت را وارد کنیم که به ما کمک می کند اگر رمز عبور (password) را فراموش کردیم، با دیدن این عبارت، آن را به یاد بیاوریم (تعیین یک hint) (البته دیگران نباید بتوانند آن را از روی این عبارت حدس بزنند) :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

پس از وارد کردن عبارت، بر روی دکمه Next کلیک می کنیم.

در این مرحله یا مراحل بعدی، دستیار ویندوز شما با نام Cortana شروع به صحبت می کند. در این مرحله از شما پرسیده شده که آیا می خواهید از وی کمک بگیرید یا خیر :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

این انتخاب بستگی به شما دارد. بنده بر روی No کلیک می کنم.

در مرحله بعدی، سوالاتی از شما پرسیده می شود که باید انتخاب کنید که مواردی برای شما فعال باشند یا خیر :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

این مورد نیز وابسته به انتخاب شما است (خوب آنها را بخوانید و تصمیم بگیرید). بنده تمامی موارد را غیرفعال می کنم و سپس بر روی گزینه Accept کلیک می نماییم :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

مراحل نصب ادامه می یابد :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

اکنون نصب ویندوز (Windows) پایان یافته و وارد آن می شویم :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

اینکه چه سخت افزارهای به درستی شناسایی نشده اند را باید بررسی کنید (از طریق Device Manager).

برای این منظور، بر روی منوی Start کلیک می کنیم تا نمایش داده شود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

یک گزینه با عنوان Settings وجود دارد که بر روی آن کلیک می کنیم :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

بنابراین پنجره زیر نمایش داده می شود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

در قسمت جستجو، عبارت Device Manager را جستجو می کنیم تا گزینه مربوط به آن نمایش داده شود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

بر روی گزینه Device Manager کلیک می کنیم تا پنجره Device Manager نمایش داده شود :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

در پنجره Device Manager ، سخت افزارهایی که به درستی شناسایی نشده اند به صورت زیر شاخه نمایش داده می شوند. همچنین یک علامت تعجب (علامت هشدار) در کنار آیکون آنها مشاهده می کنید. مثلا یک سخت افزار با عنوان Video Controller به درستی شناسایی نشده، بنابراین باید درایور (Driver) مربوط به این نرم افزار را نصب کنیم تا ویندوز آن را شناسایی کرده و بنابراین سخت افزار به درستی عمل کند.

اگر درایور (Driver) مربوط به آن را داشته باشیم، می توانیم بر روی آن، با موس، کلیک سمت راست نموده و گزینه Update driver را انتخاب کنیم :

آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10
آموزش نصب ویندوز (Windows) نسخه 10

سپس مراحل را دنبال می کنیم تا درایور (Driver) مربوط به آن را نصب نماییم.

نکته

گاهی اوقات ممکن است که سخت افزارهایی به اشتباه شناسایی شوند، یعنی در قسمت Device Manager آنها را به صورت شناسایی شده و بدون علامت تعجب (علامت هشدار) خواهید داد، اما سخت افزار به درستی عمل نمی کند (چون در شناسایی آن، اشتباهی رخ داده). بنابراین ملاک نهایی برای شناسایی صحیح سخت افزارها، عملکرد صحیح آنها می باشد.

نویسنده علیرضا گلمکانی
شماره کلید 26176
گزینه ها
به اشتراک گذاری (Share) در شبکه های اجتماعی
نظرات 0 0 0

ارسال نظر جدید (بدون نیاز به عضو بودن در وب سایت)

جستجو در کلیدستان، توسط گوگل

جستجو در عنوان کلیدها

دسترسی سریع

کلید
×

شماره کلید


دسته بندی
×

شماره دسته کلید


جستجو
×

جستجو